Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
 

~ comert cu suplimenti alimentari si produse naturiste ~

 
 

ZODEX ceai

ZODEX CEAI

Amestec de medicamente pe bază de plante tocate
ceaiUL Zodeks reprezintă un amestec de piese de polenizare pe bază de plante.

ZODEX conţine:

Equiseti herba
Betulae cortexul
Salicis cortexul
Balsamum Pini nigrae
Balsamum Abii
Balsamum Pini Silvestri
Physalis herba
Petrasiti herba
Ononidis radix

Efecte:
ZODEKS conţine un amestec de medicamente pe bază de plante cu efecte tocată uroantiseptic şi diuretic. excreţie urinară crescută influenţează rezultatul de inflamaţie a tractului urinar si ajuta cu probleme cauzate de pietre la rinichi. În plus, mai bine de înroşirea feţei ale tractului urinar şi vezicii permite eliminarea mai rapidă a cauzelor de inflamaţie.

Indicaţii:
ZODEKS este recomandat pentru lumina de inflamarea tractului urinar şi a vezicii urinare şi ca un tratament adjuvant de boli mai severe, cu medicamente adecvate prescrise de un medic. De asemenea, este utilizat pentru excreţie urinară a crescut, care împiedică formarea de pietre la rinichi. Acesta este recomandată în special pentru persoanele predispuse la infectii frecvente ale tractului urinar, precum şi pentru cei cu risc crescut de formare a pietrelor la rinichi.

Dozare si utilizare:
Se toarnă 2 dl de apa clocotita peste o lingurita de ZODEKS, concediu de 20 de minute, şi apoi se strecoara si bea. Repetaţi procedura de trei-patru ori pe zi. Bea ceai proaspăt preparat.

Contraidications:
sensibilitate crescuta la orice medicament pe bază de plante cuprinse în soluţia, sensibilitate crescută la salicilaţi, ulcer peptic, bolile cardiovasculare severe, obstructii ale tractului urinar.

Atenţie:
Consulte cu medicul sau farmacistul în cazul administrării de ZODEKS la copii sub 12 ani şi la femei în timpul sarcinii şi alăptării. Consulte un medic în cazul în care problemele persistă, sau chiar să devină mai rău, în pofida utilizării de ZODEKS.

Efecte adverse:
Deşi rareori, reacţii alergice şi probleme gastro-intestinale uşoare pot apărea în unele persoane.

De stocare:
Păstraţi într-un loc întunecat şi uscat, la temperatura camerei, la îndemâna copiilor.


Referinţă de la Facultatea de Farmacologie:

Verificarea doza suportata
Verificarea efectele adverse.
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one